pondělí 9. března 2015

MAKEUP REVOLUTION AMAZING LIPSTICK

Určitě všichni znáte Makeup Revolution ...

Já mám od Makeup Revolution velice ráda jejich paletky očních stínů. Jsou naprosto úžasné. Také chystám článek. Testovala jsem je několik měsíců, tak si myslím, že už není na co čekat.

Ale abych neutíkala od rtěnky, kterou chci představit. Většinou vyhledávám nude odstíny rtěnek a tahle rtěnka má jednoduše odstín Nude v názvu odstínu. Tak nebylo co řešit. Rtěnka je krásně krémová. V tomto případě, pokud se jedná o matnou rtěnku ve světlém odstínu, musíte mít dokonale hydratované rty, tak na to nezapomeňte, než si ji dáte, ať nejste zklamané. Ale to platí všeobecně u všech takovýchto barev.

Na rtech je velice příjemná. Velice krásně se roztírá. Výdrž je klasika. Není dlouhotrvající, tak se od ní nedají čekat zázraky. Příjemně voní. A velice ráda ji nosím. Často ji používám jako zjemnění růžové rtěnky, když nechci moc výraznou růžovou, ale tak lehce. Použiji ji a odstín rtěnky je hned jemnější. Není hutná, takže ji na rtech skoro necítím, že ji mám.

Jo a nyní na www.makeuprevolution.cz do 15. 3. 2015 při objednávce nad 500 Kč/19 Eur doprava zdarma do ČR i na SK. Byla by škoda nevyužít této akce !!!!

Stay beautiful ...









4 komentáře:

  1. I just recently came across your blog. You're stunning and your blog posts are always so interesting!! <3 (even if I usually have to translate them!!)
    Love from Dubai,
    Aena

    www.TouchofA.com

    OdpovědětVymazat