středa 19. února 2014

HAIRBRUSH EBELIN SELECT

Hi beauties,

nedávno jsem si koupila kartáč na vlasy Heat Control, který slibuje, že nabízí funkčnost a profesionalitu na úrovni kadeřnického salónu. Koupila jsme v ho v dm za cca 250,- Kč.

Tento kartáč se může zahřát až na teplotu 120 °C, při které je poškozována a namáhána struktura vlasů. Integrovaný kontrolní proužek měří teplotu horkého vzduchu při fénování a mění barvu již při 60°C, jakmile by teplo mohlo vlasy poškodit. A proto Vám oranžová barva značí - vlasy šetřící, žlutá barva - vlasy poškozující. Takž jakmile se změní na žlutou, mačkám čuplík na fénu a zapínám studený vzduch.

Jako dodatčná ochrana slouží plně keramické opláštění, které velké teplo absorbuje a plynule se přenáší na vlasy, bez toho, aniž by je poškodilo.

Zaoblené plastové nopy se starají o jemnou, příjemnou masáž a podporují pozitivně funkci zdravé pokožky hlavy. 

V suchém stavu jsou vlasy kladně nabité. Ionizačně negativním účinkem kartáče se zruší toto kladné nabití, čímž kartáč působí antistaticky a zabrání se tak "létání" vlasů.

To se mi na něm asi nejvíc líbí, že mi vlasy neelektrizují. Moc pěkně se s ním pracuje. Mohu jen doporučit, cena je taky příjemná. Takže jestli máte v plánu jít si koupit kulatý kartáč, tak navštivte DM.




1 komentář:

  1. Pááni, ten vypdá dobře, akorát jsem začala uvažovat že můj stávající musím nahradit,má už chidák olámané, zohýbané štětiny a nepracuje se s nim dobře:) Takže děkuji za doporučení :)

    OdpovědětVymazat