úterý 2. července 2013

Červnový senzabox

Senzabox mám doma, takže i tento měsíc budu krásná :-)

A k tomu mi dopomůže krásnej lak, růžovoučká tvářenka, krém na akné, ... Jak od dekorativky, tak po tělovou kosmetiku. Tento měsíc krásné zastoupení. A opět je obal z tvrdého papíru, což se mi moc líbí a asi budou krabičky dělat v jednom odstínu, což mi vůbec nevadí, právě naopak. Tato zvolená barva se mi moc líbí. A celkově červnovému senzaboxu dávám palec nahoru!!















L´OCCITANE EN PROVENCE Sprchový gel Fleur Chérie

Dostala jsem vůni pomerančového květu Fleur Chérie, který má mou pokožku zanechat delikátně provoněnou sladce teplou květinovou vůní Středozemí. Vůně je opravdu aromatcká, taková zvláštní. Sice vůbec tento gel nepění, ale cítit jde fakt hodně. Jak to tak na sobě cítím, nevadí mi, ale je na té vůni něco zvláštního??







MODELS OWN Dancing Queen lak

Se značkou Models Own se setkávám poprvé, sice ji znám. Ale ještě jsem ji nikde v drogérii, či parfumérii neviděla, nebo možná přehlídla :-) no ale tento lak mě moc baví! Miluji třpytivé laky na pastelových podkladech. Ozvláštím aspoň jeden prst a výsledek je hned zábavnější :-) Líbí se mi, že lak neobsahuje jen jeden tvar třpytek a jsou různě barevné, přitom perfektně kombinované. Moooc mě tento produkt potěšil.







PAESE Tvářenka s arganovým olejem

O této značce jsem ještě ani neslyšela. Takže úplná novinka. Barvička je moc pěkná a jsem ráda, že dali právě tuto. I když používám bronzer, tak si někdy dávám růžové tvářičky, abych vypadala svěžeji. Tvářenka není úplně matná, jak se může zdát z fotky, jsou tam třpytky, což mi vůbec nevadí.





KISS MY FACE BIO Pure olive oil soap

Ajajaj ... některé přírodní produkty prostě smrdí a tento patří mezi ně!! Nemůžu si pomoct, ale i když si jím ruce umyji, tak furt cítím ten puch na rukou. I když po něm ruce nejsou vůbec suché, je opravdu dobrý, ale nemůžu ten smrad. No, takže tady bych volila určitě ten druhý produkt, co dávali do krabičky.








BEAUTY UK Metallic sparks tužka na oči

Zase značka, o které jsem ještě neslyšela. Stín na oči v tužce. Budu ho určitě používat jako podklad pod pudrové oční stíny. Ač se to nemusí zdát, barva je dost tmavá. Což mi vůbec nevadí, bude to perfektní základ pod kouřové líčení.








ANATOMICALS Day and night spot stick

Na akné jsem už vyzkoušela dost produktů. A málo který umí pomoci. Tak jsem zvědavá, jak bude bojovat tento?? Je potřeba více času na posouzení. Co se mi moc líbí je, že je tam tyčinka na aplikaci. To mi přijde jako super věc. Takže mazat a nemačkat!! Jenže jak některé ví, je to tak těžké nechat to v klidu.







1 komentář: