pátek 1. května 2015

MAYBELLINE SUPER STAY BETTER SKIN

Jen díky vorečku z Elle jsem si tento makeup zamilovala :-) Vidíte, jak je důležité v kosmetickém průmyslu dávat vzorečky.

Sice jsem dostala vzoreček v tmavějším odstínu 21 Nude/Beige Doré. Byl na mě trošku tmavý, ale když jsem ho pěkně rozetřela, vypadal přirozeně.

No a koupila jsem si nakonec odstín 020 Cameo, který je světlejší. Co se mi líbí, že makeup nedělá mastnou pleť, ale krásně a přirozeně na pleti vypadá. Já mám smíšenou pleť a můžu vyjít i bez pudru. Ale potom musím nosík přepudrovat, ale tak na to jsem už zvyklá.

Krásně se i prsty i štětcem aplikuje a roztírá se. Krytí je takové středně krycí, jak bylo minulý týden krásně, tak jsem se neustále slunila na lehátku a krásně mi vyskočily pihy a makeup mi je neskryje a pleť vypadá krásně sjednocená a rozzářená. Ostatně podívejte se sami.

Za mě určitě velké ANO. 

Stay beautiful ...




















4 komentáře:

  1. Nice skin :)

    Bisous,
    Sandy.

    www.taimemode-fashionblog.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jako ne že by mě nelákal....ale přijde mi že Maybelline mi trošku ucpává póry a pleť pod ním tolik nedýchá....ale když píšeš že to jde i bez pudru....hm trošku jsi mě nalákala, to musím přiznat ;).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má jinou pleť, ale zkus si vyptat vzoreček a uvidíš :-)

      Vymazat