čtvrtek 29. května 2014

MARY KAY EYE PRIMER

Krásný den,

tento produkt prostě nemá chybu. Bavím se o podkladové bázi, která umožní dlouhotrvající nalíčení očí a chrání je před rozmazáváním a usazováním stínu v očním záhybu. 

Všichni to znáte, že Vám mastnota, vlhkost pleti a přípravků mohou způsobit, že se oční stíny usazují v záhybu oka, rozmazávají se. Mary Kay vytvoří na povrchu očního víčka podkladovou vrstvu pod oční stíny, což zvýší jejich krycí vlastnosti a snižuje právě usazování v záhybu oka a rozmazávání.

Textura je krásně krémová a lehce se nanáší. Nejlepší je, že pokožku rovněž hydratuje. Mohou ji používat ženy, které mají citlivou, hodně citlivou pleť či suchou. Nosí kontaktní čočky, brýle. Je neparfemovaná a dermatologicky testovaná. A je voděodolná.

Když jsem s podkladovou bází začínala, pamatuji si, jak jsem se namalovala, jela do města a pak jsem prala v rukách. Kde jsem dlouho stála nad párou (protože já když peru, tak pořádně :) večer jsem šla ke kadeřnici a v 11 hod jsme se podívala do zrcadla a stíny byly netknuté. Tak to jsme byla naprosto šokována. A to mě přesvědčilo tak, že se bez něj teď neobejdu!!

Stay beautiful









3 komentáře:

  1. Hm, škoda, že jsi neudělala fotku, jak vypadá obsah ;) Docela mě to zajímalo, a taky cena, ani tu tady nevidím. Ach jo... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, cena je 450 Kč a obsah vypadá jako bílý krém ;-)

    OdpovědětVymazat